Джъстин Бийбър страда от лицева парализа

Ето какво разкри

2022-06-13 12:00:00
Джъстин Бийбър страда от лицева парализа
Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър разкри, че страда от сериозна болест.

 

Става дума за лицева парализа, причинена от Синдромът на Рамзи-Хънт. Певецът обясни как това състояние опустошава неговите изражения чрез Instagram видео.

 

Само преди дни изпълнителят сподели, че трябва да отмени концертите от световното си турне "Justice World", защото е болен, но тогава не уточни от какво.

 

"Здравейте на всички, Джъстин е. Исках да ви информирам относно това какво се случва. Очевидно, както вероятно може да видите - за лицето ми. Имам синдром, наречен Синдромът на Рамзи-Хънт и той е от вирус, който атакува нервите в ухото ми и нервите на лицето ми, и причини това лицето ми да се парализира. Не мога да повярвам, че казвам това. Направих всичко, за да се подобря, но болестта се влошава все повече. Сърцето ми е разбито, че трябва да отложа тези следващи няколко концерта (по предписания на лекарите).", коментира той.

 

Бийбър посочва лявата част на лицето си и показва как не може да намигне или да се усмихне.

 

"Така, има пълна парализа на тази част от лицето ми. Така че, за тези, които са ядосани от моята отмяна на следващите концерти, аз просто физически не мога да ги направя, очевидно. Това е доста сериозно, както може да видите.", казва още звездата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия