Най-привлекателните футболни половинки на финала на Шампионска лига

Ето кои са те

2022-05-27 15:00:00
Най-привлекателните футболни половинки на финала на Шампионска лига
Снимка: Pixabay/jarmoluk

Финалът на европейския клубен футболен турнир Шампионска лига е утре. Един срещу друг се изправят отборите на Ливърпул и Реал Мадрир, а мачът ще се изиграе на "Стад дьо Франс" в Париж. Страстите са нажежени, емоциите се засилват, футболистите са в трескава подготовка за финала. Но кои са най-красивите футболни половинки, които ще подкрепят своите любими мъже и може да видим на трибуните в събота? Вижте някои от тях, според "The Sun".

 


Марко Асенсио и Сандра Гарал

 

Испанският полузащитник на Реал Мадрид може да се похвали с много красива половинка. 26-годишният футболист се е запознал с 28-годишната Сандра, когато тя е работила като сервитьорка в нощен клуб. Преди е учила архитектура, а сега е модел и често поства снимки по бански в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Marco Asensio (@marcoasensio10)

 

Къртис Джоунс и Сафи Кан

 

Младата надежда на Ливърпул Къртис Джоунс също има до себе си красавица. Полузащитникът е едва на 21 г., но двамата със Сафи вече имат сериозна връзка. Те са заедно от 2019 г. Мургавата дама е модел и често позира по оригинални тоалети, както и бански, за снимки в Instagram. Двамата с Къртис качват и общи снимки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @saffiekhan_fanaccount

 

Тибо Куртоа и Мишел Герзиг

 

Половинката на белгийския вратар на Реал Мадрид, Тибо Куртоа, е моделка от Израел. Тя се казва Мишел Герзиг. Двамата са заедно от 2021 г., като Тибо е на 30 г., а Мишел на 25 г. Манекенката изглежда много влюбена във футболиста, постоянно пише любовни послания в Instagram за него.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

 

Алекс Окслейд-Чембърлейн и Пери Едуардс

 

Алекс Окслейд-Чембърлейн имаше малко изяви в Ливърпул през сезона и не е в най-блестящата си форма, но в личния живот определено му върви. Той има връзка с певицата от Little Mix, Пери Едуардс, от 2016 г. Русокосата красавица го дари със син Аксел през август миналата година.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain)

 

Алисон Бекер и Наталия Бекер

 

Съпругата на вратаря на Ливърпул определено не е типичната футболна половинка. 31-годишната Наталия е лекар. Тя и Алисон сключиха брак през 2015 г. и имат 3 деца. "Предполагам, че това ме направи малко различен от другите футболисти. И, ако не се чувстваш добре, по-хубаво е да живееш с лекар, отколкото с модел", коментирал е футболистът преди време.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Natália Loewe Becker (@natalialbecker)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия