Остин Бътлър - по спешност в болница след снимките на "Elvis"

Ето какво призна той

2022-05-27 12:00:00
Остин Бътлър - по спешност в болница след снимките на
Снимка: БГНЕС

Остин Бътлър е бил приет по спешност в болница само ден, след като са завършили снимки за новия филм, в който участва - "Elvis".

 

Актьорът усетил остра болка и подозирал, че има апендицит.

 

Сега той разкри, че по-малко от 24 часа, след като спрял да работи по филма, тялото му започнало да "отказва". Остин бил с вирус, който имал подобни симптоми на тези на апендицит.

 

"Събудих се в 4 ч. сутринта с остра болка и бях заведен по спешност в болница. Моето тяло просто започна да отказва в денят, след като завърших "Elvis"", разкри той пред британското списание "GQ".

 

Бътлър влиза в ролята на легендарния Елвис Пресли и признава, че тотално се е изгубил в персонажа, тъй като се е потопил в света на Краля на рока.

 

"Може да изгубиш връзка с това кой си всъщност. И аз определено почувствах това, след като завърших "Еlvis" - не знаех кой съм... Неговата майка е починала, когато той е бил на 23 г., и моята майка почина, когато бях на 23 г., така че научих това - това беше едно от тези неща, от които ме побиват тръпки и просто си помислих: "Добре, мога да направя връзка с това"", посочва той.

 

Актьорът е успял да се запознае с бившата жена на Елвис Пресли - Присила Пресли и се разплакал заради срещата с нея.

 

"Тя изглеждаше като ангел", обясни звездата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия