Дженифър Лопес е притеснена.

 

Това е така, защото годеникът ѝ Бен Афлек се отнасял прекалено небрежно и спокойно по отношение на бъдещата им сватба.

 

Певицата и актриса организира сватба, на която ще присъстват малко хора, но в същото време церемонията ще е пищна и всеки детайл ще бъде изпипан внимателно. Това ще е четвъртата сватба за Джей Ло.

 

Но Бен явно не иска да се включи в планирането на събитието, което ядосва годеницата му. 49-годишният актьор не бързал да се жени за 52-годишната Дженифър и би искал да почака до следващата година за сватбата.

 

"Те още са заедно и правят дългосрочни планове за бъдещето си, но Бен забавя нещата, що се касае до организирането на сватбата, и това изнервя Дженифър. Изглежда, Бен ще е щастлив да изчака до следващата година, за да се ожени. Той и екипът му са казали на хората, че това ще бъде дълъг годеж... Но това не е наистина, което Джен иска, след това, което се случи последния път. Тя не може да не се тревожи относно възможността сватбата да се отмени в последната минута", посочва източник на списание "Closer".

 

Афлек и Лопес бяха заедно в периода 2002-2004 г. През 2003 г. те се сгодиха, но отмениха сватбата само дни преди тя да се случи (през септември), заради огромния медиен интерес.

 

Двамата се събраха през пролетта на 2021 г., а през април тази година се сгодиха.

Автор: Ивета Иванова