Тейлър Суифт стана доктор по изящните изкуства, впечатли с реч

Ето какво каза пред завършващи

2022-05-19 16:30:00
Тейлър Суифт стана доктор по изящните изкуства, впечатли с реч
Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт вече официално е доктор по изящните изкуства!

 

Певицата се дипломира на церемония в Нюйоркския университет (NYU) на 18-и май. Тя впечатли състудентите си с дълга реч - около 20 мин.

 

Звездата е била облечена с роба в лилаво и черно. Тейлър е оставила косата си пусната и е с емблематичното за нея червено червило.

 

Речта на изпълнителката засегнала различни теми - собствената ѝ кариера, съвети към другите завършващи и т.н.

 

"Здравейте, аз съм Тейлър. Последният път, в който бях на стадион с тази големина, танцувах на токчета и носих блестящо трико. Това облекло сега е много по-удобно", пошегувала се в началато тя, предават от "Teen Vogue".

 

Суифт благодари на висшестоящи хора от университета.

 

"Нито един от нас тук днес не е постигнал това сам. Ние сме смесица от тези, които ни обичат, тези, които са вярвали в нашето бъдеще, тези, които са ни показали емпатия и доброта, или са ни казали истината, дори когато не е било лесно да я чуем", обясни звездата.

 

Певицата говори още за трудните неща в нейното минало и изтъкна колко е пораснала.

 

"Да има журналисти, които да пишат задълбочени, често критични, статии относно това за коя ме приемат те, ме накара да се чувствам, сякаш живея в някаква странна измислица, но също ме накара да погледна навътре, за да науча коя съм всъщност. Светът да третира любовния ми живот като спорт за зрители, в който аз губя всяка игра, не беше чудесен начин да ходя по срещи в тийн годините си и в 20-те си, но ме научи да защитавам личния си живот яростно", коментира тя.

 

Тейлър Суифт напомни, че е ОК понякога да се проваляш.

 

"Ние сме водени от нашите вътрешни предчувствия, нашата интуиция, нашите желания и страхове, нашите белези и нашите мечти. И понякога ще се проваляте. Аз също. И когато аз го направя, вие най-вероятно ще четете за това в интернет. Както и да е... Трудните неща ще се случват на нас. Ние ще се възстановим. Ще се поучим от тях. Ще станем по-устойчиви заради тях", твърди изпълнителката.

 

Тя благодари на майка си, баща си и брат си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия