Дейвид и Виктория Бекъм не са канили Меган и Хари на сватбата на сина си

Предпочели Уилям и Кейт

2022-04-14 13:30:00
Дейвид и Виктория Бекъм не са канили Меган и Хари на сватбата на сина си
Снимка: БГНЕС

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се ожениха в събота в Палм Бийч, Флорида.

 

На сватбата имаше много известни гости, сред които Мел Би, Мел Си, Гордън Рамзи, Винъс и Серина Уилямс, Ева Лонгория. Но сред гостите нямаше представители на кралското семейство, въпреки че се говореше, че принц Хари и Меган Маркъл ще са там.

 

Оказва се, че двамата дори не са били поканени, въпреки че самите Меган и Хари поканиха родителите на Бруклин - Виктория и Дейвид, на своята сватба през 2018 г.

 

Според "Mirror", Дейвид и Виктория много се чудили дали да поканят едновременно Хари и Меган, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те не искали да канят двете двойки, заради кралската вражда между братята Уилям и Хари.

 

Накрая Вики и бившият футболист решили да поканят само принц Уилям и Кейт, тъй като с тях имат по-дълго приятелство. В крайна сметка, обаче, херцозите на Кеймбридж нямали възможност да присъстват.

 

"Дейвид и Виктория писаха на Уилям и Кейт, за да ги поканят на сватбата на сина си. И Уилям отвърна, като пожела на тях много радост, но обясни, че те нямат възможност да присъстват", казва източник на изданието.

 

Източникът посочва, че Дейвид имал много силна връзка с Уилям и Кейт и винаги те били изборът му за гости на сватбата.

 

"Те са хората, към които Дейвид и Виктория са привързани и винаги всичко е било за тях, защото те имат дълга история заедно", твърди източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия