Лий Райън от Blue се ожени

Той се венча в Гибралтар

2022-03-21 13:30:00
Лий Райън от Blue се ожени
Снимка: БГНЕС

Лий Райън похвали съпругата си Верити Парис.

 

Двамата са се омъжили на скромна церемония миналата седмица в Гибралтар. На сватбата са присъствали роднини, приятели, както и 9-месечната им дъщеря.

 

Сега певецът от "Blue" обясни, че Верити го е направила по-спокоен и земен.

 

"Най-накрая срещнах някой, който ме обича и ме подкрепя във всичко. Верити е красива, силна, обичаща жена, която аз ценя. И съм късметлия, че имам такава страхотна майка за детето ми и сега - и съпруга. Никога не съм бил по-спокоен и земен, и трябва да благодаря на Верити за това. Сега съм по-щастлив, отколкото някога съм бил в живота си, заради прекрасния семеен живот, който имам сега", обясни той пред "The Sun".

 

Лий и любимата му планират да направят и по-голямо тържество във Великобритания, за да могат да отпразнуват брака си с повече роднини и приятели, както и с другите членове на "Blue" - Дънкан Джеймс, Саймън Уеб и Антъни Коста.

 

Изпълнителят се е оженил на същото място в Гибралтар, на което Джон Ленън и Йоко Оно са сключили брак на 20 март 1969 г. - преди 53 години.

 

"Връзката със сватбата на Джон и Йоко беше готино, забавно нещо, което да направят, тъй като Лий е огромен фен на творбите на Джон.", казва източник.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия