Дженифър Лопес и Бен Афлек купуват имение с 10 спални

Ето какво се твърди

2022-03-22 10:30:00
Дженифър Лопес и Бен Афлек купуват имение с 10 спални
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек и Дженифър Лопес са на път да купят луксозно имение. То струва над 50 млн. долара и се намира в местността Бел Еър, Лос Анджелис.

 

Там актьорът и певицата планират да живеят заедно с децата си.

 

Жилището е достатъчно голямо - има 10 спални, 17 бани, няколко кухни, киносалон, фитнес, басейн и предлага уникална гледка. Освен това, то е на усамотено място, заобиколено от дървета.

 

Имението е било пуснато за продажба на цена от 65 млн. долара, но звездите успели да свалят малко цената. Но за да се стигне до продажба, трябвало да се уредят още някои неща, пишат от "TMZ".

 

Джей Ло има близнаци Макс и Ема, които са на 14 г. и са от бившия ѝ съпруг Марк Антъни. Бен Афлек пък има 3 деца от бившата си Дженифър Гарнър -  Вайълет на 16 г., Серафина на 13 г. и Самюел на 10 г.

 

Скоро източник сподели, че Бен и Лопес мислят за брак.

 

"Бен и Джен са толкова влюбени. Близките им няма да бъдат изненадани, ако Бен направи предложението. Разбира се, те ще се отнесат с внимание към децата си, когато мислят за развиването на връзката. И двамата искат нещата да са страхотни между децата им, не само между тях двамата", коментира източник на "ET".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия