Шон Мендес преживява тежко раздялата

Ето какво сподели

2022-03-22 12:00:00
Шон Мендес преживява тежко раздялата
Снимка: БГНЕС

Шон Мендес призна, че мрази да бъде сам и му е трудно след раздялата с Камила Кабело.

 

Той и певицата бяха заедно от лятото на 2019 г. до ноември 2021 г. Сега изпълнителят започнал да намразва тази реалност, в която е необвързан, защото не знае към кого да се обърне, когато се чувства зле.

 

"Когато късаш с някого и мислиш, че това е правилното нещо, не осъзнаваш лошото, което идва след това. Мисля, че тази реалност се стовари върху мен. Така е: "О, аз съм сам. Сега, най-накрая, всъщност съм сам и мразя това". Това е моята реалност, знаете ли? Такава е: "На кого да се обадя, когато получавам паник атака? На кого да се обадя, когато съм на ръба?", каза той във видео в Instagram.

 

Скоро Камила също проговори за раздялата със Шон.

 

Преди седмици звездата пусна нова песен "Bam Bam", в която се пее за болката от разбитото сърце и много фенове смятат, че текстът е посветен именно на раздялата с Мендес.


 
Певицата обясни в "New Music Daily with Zane Lowe", че в песента се пее за това как нещата се променят и понякога има неочаквани завои.


 
"Обичам Шон. И се чувствам, сякаш няма нищо друго, а само любов към него. Тази песен е основно за нещо такова: "Добре, как да направя песен, която да показва циклите в любовта, в живота"... Знаете, каквото и да се случва в живота ви. Дали е раздяла, развод или както каза - край на приятелство; или тъкмо си преминал през нещо наистина гадно.", обясни Кабело.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия