Бела Хадид: Плаках всеки ден цели 3 години

Ето какво разкри тя

2022-03-23 15:00:00
Бела Хадид: Плаках всеки ден цели 3 години
Снимка: БГНЕС

Бела Хадид призна, че е плакала всеки ден цели 3 години. Но когато се захващала с работа, това не си личало.

 

25-годишната моделка се бори с депресия и тревожност още от тийнейджърските си години. Тя не показвала страданията си пред хората, но се разпадала, когато оставала сама.

 

 "За 3 години, докато работих, аз се събуждах всяка сутрин и бях истерична, плачейки, сама. Не показах това на никого. Ходих на работа, плачех на обяд в моята малка гримьорна, завършвах деня си, отивах в малкия хотел, в който трябваше да съв през нощта, плачех отново, събуждах се сутрин и правех същото нещо", сподели тя пред американския "Vogue".

 

Звездата призна, че е започнала лечение в Тенеси за 2 години и половина. Терапията и лекарствата са променили нейния живот.

 

"Толкова дълго време не знаех за какво плача. Винаги съм се чувствала такава късметлийка и това ме сриваше още повече. Имаше хора в онлайн пространството, които казваха: "Ти живееш този страхотен живот". Така че как можех да се оплаквам? Винаги съм чувствала, че нямам правото да се оплаквам, което значеше, че нямам правото да търся помощ, което пък беше първият ми проблем", каза още тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия