Дженифър Анистън се тревожи, че Матю Пери ще разкрие тайни за нея и Брад Пит

Матю издава книга

2022-02-23 10:30:00
Дженифър Анистън се тревожи, че Матю Пери ще разкрие тайни за нея и Брад Пит
Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън е притеснена, че могат да бъдат разкрити тайни относно развода ѝ с Брад Пит.

 

Скоро стана ясно, че колегата на Джен от "Приятели" - Матю Пери, ще издаде своя автобиография през ноември тази година. Мемоарите му са кръстени "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" и актьорът обеща, че ще е искрен и няма да "подслажда" нещата.

 

"Толкова много беше написано за мен в миналато. Помислих, че е време хората да го чуят от мен. Върховете бяха високи, спадовете - ниски. Но доживях да разкажа приказката, въпреки че на моменти изглеждаше, че няма да го направя", гласи официалното съобщение на Матю, пишат от "Mirror". Той обяви това в профила си в Instagram и публикува снимка на корицата на книгата.

 

Сега Анистън се тревожи, че Пери ще разкрие лична информация за провалената ѝ връзка с Брад Пит.

 

Източник на списание "Closer" казва, че актисата е притеснена какво точно ще бъде включено в книгата, за да се помогне тя да стане бестселър.

 

Джен и Брад сключиха брак през 2000 г. Двамата се разделиха около година след финала на "Приятели". През януари 2005 г. стана ясно, че те прекратяват връзката си, а разводът беше финализиран през октомври 2005 г.

 

Причината бе, че Пит се влюби в Анджелина Джоли, докато двамата снимаха филма "Mr. and Mrs. Smith" през 2004 г.

 

Не се знае дали Матю Пери ще говори за това в книгата.

 

"Той не е навеждал на мисълта, че книгата ще включва лични детайли за някой друг, но Джен знае, че Матю ще иска бестселър и за да постигне това, той ще трябва да разкрие колкото се може повече пикантни тайни", споделя още източникът.

 

Преди двамата били много близки, но в последните години се отдалечили и рядко си говорили. Все пак, хората успокоявали Дженифър, че Пери не би я предал.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия