Ким Кардашян и Кание Уест отправиха критики един към друг

Ето защо

2022-02-07 10:30:00
Ким Кардашян и Кание Уест отправиха критики един към друг
Снимка: БГНЕС

Драмата около Ким Кардашян и Кание Уест продължава.

 

Риалити звездата подаде документи за развод с рапъра през февруари миналата година. Те бяха женени 7 години и имат 4 деца, но явно не са в добри отношения.

 

Сега Кание се оплака от това, че най-голямото им дете, дъщеря им Норт, която е на 8 г. има профил в социалната мрежа TikTok и го използва. Певецът качи в Instagram скрийншот от профила на Норт и написа:

 

"Тъй като това е моят първи развод, трябва да знам - какво да направя относно това, че дъщеря ми се показва в TikTok, против моята воля?".

 

Ким отвърна на нападките и сподели, че разводът е труден и Кани Уест се опитва да манипулира.

 

Според нея, когато рапърът говори публично за проблемите, причинява болка на всички.

 

"Постоянните атаки на Кание към мен в интервюта и социалните мрежи са, всъщност, по-нараняващи от каквото и да създаде Норт в TikTok. Като родителят, който е глава на семейството и основен гледач на нашите деца, аз правя най-доброто, за да защитя дъщеря ни, докато също ѝ позволявам да изразява креативността си, чрез средство, с което тя иска и с надзор на възрастен - защото това ѝ носи щастие. Разводът е достатъчно труден за нашите деца и манията на Кание да опитва да контролира и да манипулира нашата ситуация толкова негативно и публично само причинява още болка на всички. От самото начало аз не исках нищо друго, освен здравословна и подкрепяща връзка, докато си помагаме в родителските грижи, защото това бе най-доброто за нашите деца и ме натъжава, че Кание продължава да прави това невъзможно на всяка крачка от пътя.", написа Кардашян в Instagram.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия