Уилям може да не защити Камила, ако Хари я нападне

Ето защо

2022-01-31 13:30:00
Уилям може да не защити Камила, ако Хари я нападне
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям планира да остане "неутрален", ако принц Хари нападне Камила, херцогинята на Корнуол, в мемоарите си.

 

Принц Чарлз се притеснява, че съпругата му ще бъде критикувана безпощадно в мемоарите. Книгата трябва да излезе в края на тази година.

 

От "The Sun" пишат, че Чарлз е казал на съветниците си, че се страхува, че книгата на Хари цели да повали и критикува жестоко Камила. Той е споделил тези притеснения и с по-големия си син - принц Уилям.

 

Но явно Уилям не иска да бъде замесен и едва ли ще изпълни молбата на баща си - да защити Камила, ако Хари напише лоши неща за нея.

 

"Чарлз сподели притесненията си с Уилям и много иска той някак да изрази позиция и да се застъпи за Камила, ако в книгата тя е атакувана. Но колкото и Уилям да обича баща си, малко вероятно е той да иска да бъде замесен. Най-вероятно е той да опита да остане неутрален", споделя източник.

 

Източникът посочва още, че има притеснения относно ранните спомени на Хари - когато Камила е влязла в кралското семейство.

 

"Хари е страшно лоялен и защитнически настроен към починалата си майка и нейното наследство; и не одобряваше наместването на Камила като голямата любов в живота на баща му. Разбираемо, за него тези ранни години бяха невероятно трудни и той може публично да обвини Камила за много от нещата, които вярва, че са се развили грешно в детството му; и травмата, която цялата ситуация причини", коментира още източникът.

 

Казва се още, че Чарлз е много защитнически настроен към Камила.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия