Кортни Кардашян е ядосана заради драмата, която витае в момента около нейното семейство.

 

Риалити звездата смята, че така нейната бъдеща сватба с Травис Баркър бива засенчена. 42-годишната звезда и музикантът от Blink-182 се сгодиха през октомври миналата година и скоро трябва да сключат брак.

 

"Корт е ядосана, че най-скорошната драма около семейството засенчва планирането на сватбата. За нея, сватбата е най-важното нещо в живота ѝ и тя просто чувстваше, че поне веднъж всичко ще бъде фокусирано върху нея. Но типично, драмата около всички други засенчва това. Цялото планиране трябваше да бъде документирано в предаването на "Hulu", но сега всичко е върнато към историята на Ким Кардашян, както е винаги", споделя източник на "The Sun".

 

Травис и Кортни са решили, че трябва да изчакат полусестрата на Кортни - Кайли Дженър, да роди и тогава да направят сватбата. Затова, събитието би трябвало да се състои през късната пролет.

 

"Кошмар е за Корт - тя просто искаше поне веднъж нещо да бъде само за нея. Тя чакаше толкова дълго да се омъжи и тя иска да е специално", посочва още източникът.

 

През миналия февруари Ким Кардашян подаде документи за развод с Кание Уест след 7 години брак.

 

Сега тя има ново гадже - Пийт Дейвидсън. Двамата са заедно от октомври миналата година и медиите постоянно пишат за връзката им, както и са за новата връзка на Кание Уест с актрисата Джулия Фокс.

 

Освен това, фокусът е и върху Кайли Дженър, която съвсем скоро ще стане майка за втори път.

Автор: Ивета Иванова