Ванеса Хъджинс отпразнува годишнина с гаджето

Тя и Коул Тъкър са заедно от година

2022-01-04 10:30:00
Ванеса Хъджинс отпразнува годишнина с гаджето
Снимка: БГНЕС

Ванеса Хъджинс отбеляза 1 година с гаджето си.

 

Актрисата и бейзболистът Коул Тъкър са заедно от края на миналия декември и са щастливи. Ванеса постна снимка с любимия си в профила си в Instagram, на която двамата са облечени официално и се смеят.

 

"1 година измина. Коул Тъкър, обичам те", написа тя към сладкия кадър.

 

Източници казват, че връзката им е сериозна, но двамата все още не мислят за брак.

 

"Те са много влюбени. Те са стигнали до етапа във връзката, в който са станали сериозни и са отдадени един на друг. Но Ванеса е също отдадена на кариерата си и в момента не e с такава нагласа - да се фокусира над брак", споделя източник на списание "Us Weekly".

 

Но звездите мислят за следващата стъпка във връзката си - да се пренесат да живеят заедно. Двамата проявявали разбиране един към друг, към кариерата и графиците на другия.

 

"Те са изключително разбиращи относно кариерите си и дават пространство на другия да бъде свободен и да процъфтява. И двамата са приели факта, че техните животи, дори връзката им, са под светлините на прожекторите, въпреки че и двамата са потайни. Те наистина правят усилия да се виждат колкото се може повече, но те също си липсват много, когато са разделени", твърди още източникът.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ExtraTV (@extratv)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия