Джиджи и Бела Хадид много се сближили

Ето защо

2021-12-28 10:30:00
Джиджи и Бела Хадид много се сближили
Снимка: БГНЕС

Сестрите Джиджи и Бела Хадид са се сближили много в последно време. Това е станало след проблема, който възникнал между бившия партньор на Джиджи - Зейн Малик и майката на сестрите - Йоланда Хадид.

 

"Джиджи и Бела се сближиха след инцидента между Йоланда и Зейн. Бела застана до нея, тъй като ситуацията предизвика много напрежение в семейството", споделя източник на "People".

 

През септември стана ясно, че Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили. Това станало няколко дни след като е имало кавга между певеца и Йоланда, писаха от "TMZ". Майката на Джиджи и Бела дори твърди, че музикантът я е ударил, но той отрече това.

 

Въпреки всичко, Зейн беше осъден за насилиие и стана ясно, че ще посещава курс на контролиране на гнева.

 

"Джиджи приключи със Зейн. Тя е наистина потаен човек, така че Бела беше до нея, за да я подкрепя. Беше тежко за всички тях, тъй като те наистина са толкова близки. Става дума за нейната майка, но той все още е баща на детето ѝ, въпреки че романтичната им връзка приключи. Това не беше лесно за Джиджи и причини много стрес върху връзката ѝ със семейството", добавя източникът на "People".

 

Моделката и Малик имат дъщеря, която се роди през септември 2020 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия