Кели Кларксън: Ще бъда необвързана завинаги

Ето какво сподели тя

2021-12-23 16:30:00
Кели Кларксън: Ще бъда необвързана завинаги
Снимка: БГНЕС

Кели Кларксън се пошегува, че ще бъда необвързана завинаги след развода си с Брандън Блексток.

 

39-годишната певица интервюираше Анди Коен в собственото си предаване - "The Kelly Clarkson Show". Двамата обсъждаха първите срещи и стигнаха до несъгласие относно мястото, на което трябва да се случват те.

 

Точно тогава тя се пошегува, че вечно ще остане сама.

 

"Аз съм повече по кафето. Не знам дали съм склонна да инвестирам във вечер с теб все още. Ще бъда необвързана завинаги", каза изпълнителката.

 

Звездата постигна световна слава, когато стана победител в първия сезон на "American Idol" през 2002 г. Кели беше омъжена за музикалния мениджър Брандън Блексток от 2013 г. до 2020 г.

 

Те имат 2 деца - дъщеря Ривър Роуз на 7 г. и син Ремингтън Александър на 5 г. Двамата обявиха, че се разделят през юни 2020 г.

 

Източници казаха, че бракът им се провалил в карантината.

 

"Тези, които са им най-близки, знаят, че беше трудно. Кели и Брандън имаха проблеми от няколко месеца и правеха съзнателни усилия да оправят нещата. И двамата се надяваха, че като са под карантина далеч от Ел Ей, в Монтана, ще могат да оправят брака си, но вместо това, смяната на средата беше пагубна... Това, че постоянно бяха заедно, сякаш направи сложната ситуация още по-лоша. Кариерата на Кели ѝ  помогна да се разсейва, но изолацията ѝ даде времето, от което се нуждае, за да премисли живота си и брака си", твърди източник на "Еntertainment Tonight".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия