Аврил Лавин превръща Sk8er Boi в любовен филм

Ето какво разкри

2021-12-15 10:30:00
Аврил Лавин превръща Sk8er Boi в любовен филм
Снимка: БГНЕС

Аврил Лавин планира да направи от хита си от 2002 г. "Sk8er Boi" - филм.

 

Песента беше включена в дебютния албум на пънкарката "Let Go" и предизвика истински фурор. Догодина парчето става на 20 години.

 

"В последно време, като се има предвид, че песента почти достига 20-ата си годишнина, много хора ме молят да я пея по ТВ предавания, така че тя продължава да се завръща и хората винаги ще ме свързват с нея. И така, аз всъщност ще превърна тази песен във филм и ще я изведа на следващо ниво", обясни тя в подкаста "She Is The Voice".

 

Sk8er Boi разказва историята на тийнейджърка, която отхвърля скейтър, защото нейните приятели не го одобряват, но тайно тя има чувства към него. Години по късно, тя съжалява за решението си, докато го гледа как изнася концерт по MTV.

 

Аврил не издава подробности за филма, но разкри какво е било вдъхновението за песента.

 

"Знаете какво е в гимназията - има различни групи и клики, като скейтъри, популярни и спортисти. Това е като пропусната възможност за любов. Скейтърът е влюбен в популярното момиче и тя е прекалено готина за него, но 5 години по-късно тя храни бебето си и е сама; и ѝ се иска да беше последвала сърцето си, а не да живее според очакванията на обществото", посочва изпълнителката.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия