Зендая искала да се заеме с фотография

Ето какво призна

2022-03-03 15:00:00
Зендая искала да се заеме с фотография
Снимка: БГНЕС

Зендая призна, че винаги е искала да започне да се занимава с фотография.

 

25-годишната звезда започва кариера на модел и танцьор, още когато е дете, но винаги е имала силен интерес към фотографията.

 

"Винаги съм искала да се занимавам с фотография. Моят дядо беше фотограф - той беше също адвокат, но в периодите, в които не беше адвокат, той беше фотограф. И моят прадядо беше фотограф също, в Холивуд, всъщност. Така че винаги съм се възхищавала на техните снимки. Моят дядо почина, когато бях на 11 г., но аз имам много от неговите снимки в дома си. И майка ми ми разказваше истории как той е излизал и е използвал своя светломер, понякога е прекарвал цял ден, правейки снимки на едно и също нещо, докато светлината се променя", разкри тя пред списание "Interview".

 

Актрисата е започнала да разбира повече и да учи повече за светлината и нейното отражение и използване, когато пораства и започва често да ходи по фотосесии.

 

"Сега стигнах до момента, в който обичам да работя с определени фотографи, които разбират светлината и ми позволяват да си играя със светлината", обяснява Зендая.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия