Адел: Липсва ми да съм омъжена

Ето какво сподели тя

2021-12-06 16:30:00
Адел: Липсва ми да съм омъжена
Снимка: БГНЕС

Адел сподели, че ѝ липсва това да бъде омъжена жена. Но казва, че албумът, който скоро издаде, "30" доказва, че тя не е "ядосана разведена жена".

 

Певицата и съпругът ѝ Саймън Конеки се разделиха през 2019 г., след като през 2018 г. сключиха брак. Но двамата бяха заедно от 2011 г. и през 2012 г. се роди синът им Анджело.

 

33-годишната звезда мисли, че помъдрява, тъй като текстовете на песни, посветени на Саймън, не са толкова горчиви, колкото са щели да бъдат преди.

 

Адел признава, че би се омъжила в бъдеще.

 

"Определено отново съм отворена към брак. Чувството, което изпитвах, докато бях омъжена, беше най-безопасното чувство, което съм изпитвала цял живот и, за съжаление, не се получи, но на мен ми липсва да съм омъжена.", сподели тя пред "Sirius XM". 

 

Изпълнителката твърди, че е имало много неверни слухове за раздялата с Конеки.

 

"Обичаме се толкова много, но не се получава. Такъв беше тонът. Не беше горчив, заядлив, с обиди и т.н. Не може да бъде такъв, когато е намесено дете. Имаше какви ли не слухове онлайн относно това защо той е взел всичките ми пари. Все едно съм толкова глупава да позволя на някого да ми вземе всичките пари. Не, че той изобщо е молил за тях. Много хора мислиха, че ще съм ядосана разведена жена. Е, не съм - чуйте моята версия", добави тя.

 

Адел сега има връзка със спортния агент - Рич Пол.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия