От "The Sun" направиха нови разкрития за любовния живот на английския национал Джак Грийлиш.

 

Скоро стана ясно, че футболистът на Манчестър Сити е ходил на срещи и си е писал с риалити звездата Емили Атак, въпреки че има дългогодишна приятелка - Саша Атууд.

 

Сега се твърди, че спортистът излизал не само с Емили, но и с друга риалити звезда - Амбър Джил от предаването Love Island.

 

От вестника писаха, че Джак бил зашеметен от Емили и ходил на гости в нейния дом. Двамата се виждали и в хотел в Манчестър през октомври. Сега се оказва, че в същото време, той се срещал тайно и с Амбър.

 

24-годишната Амбър Джил била наранена от мисълта, че Грийлиш може да е излизал с нея и Емили в един и същ период.

 

"Бих искала да се свържа с Емили и да разбера дали има засичане във времето", казала Амбър на приятел.

 

Футболистът и риалити звездата Амбър Джил се запознали чрез социалните мрежи.

 

"Тя беше очевидно развълнувана заради това, каза на приятелите си, но след новините за Джак и Емили, които скоро се появиха, цялото това нещо ѝ се струва много по-малко бляскаво. Това никога не беше истинска връзка, просто хубаво изкарване заедно и няколко срещи, но сега изглежда, че той може да е бил в контакт с няколко момичета наведнъж и това е много разочароващо за нея. Тя наистина го харесваше", посочва източник пред "The Sun".

 

Интересното е, че Джак Грийлиш има приятелка - Саша, откакто е на 16 години. Тя и 26-годишният футболист няколко пъти са се разделяли и събирали отново през годините.

 

Скоро източници коментираха, че Саша Атууд е била потресена от новините за гаджето си и веднага му казала, че трябва да избере между нея и Емили.

 

Джак пък обяснил на Саша, че той и Емили били само приятели.

Автор: Ивета Иванова