Пийт Дейвидсън празнува рожден ден с Ким Кардашян и майка ѝ

Рапърът Флавър Флав издаде това

2021-11-19 10:30:00
Пийт Дейвидсън празнува рожден ден с Ким Кардашян и майка ѝ
Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън направиха публичния си дебют като двойка в Instagram. Нито един от двамата все още не е постнал в собствения си профил обща снимка.

 

Но рапърът Флавър Флав публикува в своя Instagram снимки от купона за рожден ден на Пийт Дейвидсън. Комикът навърши 28 години на 16-и ноември и явно е празнувал в компанията на рапъра, новата си любима Ким и нейната майка - Крис Дженър.

 

"Празнуваме рождения ден на осиновения ми син Пийт Дейвидсън с легендите Ким Кардашян и Крис Дженър. Пий... никога не съм свалял часовника от врата си, за да го дам на някого и ти ще си последния човек, заради когото правя това... Стои ти много добре... Честит рожден ден", пиша Флавър към кадрите.

 

На снимките Ким, Крис и Пийт позират с еднакви карирани пижами в кафяво и черно.

 

За флирта между риалити звездата и комика се разбра в края на октомври, когато двамата бяха забелязани да се държат за ръка на влакче в увеселителен парк. После Дейвидсън и Кардашян бяха видени и на вечеря.

 

Близки до Ким казват, че тя много си пада по Пийт и харесва неговото чувство за хумор. От "Hollywood Life" съобщиха още, че риалити звездата непрекъснато говори за него и двамата постоянно си пишат.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от THE HAQQ REPORT (@thehaqqreport)


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия