Как звездите отбелязаха Хелоуин? - част 3

Поредните страхотни костюми

2021-11-03 13:30:00
Как звездите отбелязаха Хелоуин? - част 3
Снимка: Pixabay

Хелоуин беше в неделя, но много от знаменитостите продължават да качват снимки в Instagram от празника си и да впечатляват феновете с костюмите си. Вече ви показахме някои от най-оригиналните визии, а сега е ред на още добри попадения. Вижте кои са те.

 

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл - Герои от "Хари Потър"

 

Семейство Тимбърлейк явно харесва филмите от поредицата за Хари Потър. В Instagram актрисата показа, че за Хелоуин тя е в ролята на Макгонагъл - с голяма шапка, кръгли очила и зелено палто. Певецът пък се е превърнал в Албус Дъмбълдор - с дълга бяла коса и дълга бяла брада, както и дълго лилаво наметало. Синът им Сайлъс, който е на 6 г., е самият Хари Потър, а другият им син Финиъс, който е на 1 г., влиза в ролята на бухала Хедуиг.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jessica Biel (@jessicabiel)

 

Тейлър Суифт - Катерица

 

Изпълнителката на "I Knew You Were Trouble" е заложила на сладка визия и се е превъплътила в животинче - катеричка. Тейлър постна снимки, на които позира с плюшен костюм в кафяво и бяло, чиято качулка е глава на катерица. Рунтавата опашка на звездата прави впечатление на феновете.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

 

Кайли Дженър - Жената-котка

 

Риалити звездата е решила да заложи на класиката, но го прави много ефектно. Кайли е с черeн шлифер, черни ботуши и черни котешки уши като диадема. Тя позира за снимка с партньора си Травис Скот, който е с маска на хорър иконата Майкъл Майърс от "Хелоуин убива". Тяхната дъщеря Сторми също е маскирана - със синьо-зелен блестящ костюм, с който напомня за русалка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kardashians Jenners Updates (@kardashiansjennersisterupdates)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия