Как звездите отбелязаха Хелоуин?

Част от страхотните костюми

2021-11-01 16:30:00
Как звездите отбелязаха Хелоуин?
Снимка: Pixabay

Страшният празник Хелоуин беше отбелязан вчера и голяма част от холивудските знаменитости за пореден път впечатлиха с костюмите, грима и визията си. Кои са най-успешните и оригинални превъплъщения тази година? Ето част от тях, според "Teen Vogue" и американския "Cosmopolitan".

 

Хейли Бийбър като Бритни Спиърс

 

Вече писахме, че тази година един от най-хитовите костюми е на сладка ученичка, като визията на Бритни Спиърс от клипа към "Baby One More Time". Хейли е залоила именно на къса черна пола, повдигната бяла ризка, сива жилетка и косата ѝ е вързана на 2 плитки с емблематичните розови и цикламени ластици. Моделката позира и с червения латексов гащеризон, с който виждаме Спиърс в клипа към "Oops!... I Did It Again".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 

Кендъл Дженър като извънземно

 

Риалити звездата винаги впечатлява със секси и провокативни костюми на Хелоуин, но този път е избрала нещо друго. След като миналата година влезе в образа на героинята на Памела Андерсън от "Бодлива тел", сега Кендъл се превъплъщава в извънземното от американския филм  "Марсиански атаки". Тя е с много високо топирана руса коса, сини сенки за очи, червено червило и костюм в бяло и червено.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)

 

Криси Тейгън и Джон Леджънд като семейство Адамс

 

Цялото семейство на моделката и певеца е решило да влезе в образа на друго семейство - семейство Адамс. Криси е с дълга черна перука и черна рокля, имитирайки Мортиша. Джон пък е с черен костюм и черна перука, влизайки в ролята на съпруга на Мортиша - Гомес Адамс. Дъщеря им Луна е с плитки и черна коса и имитира Уензди, а синът им Майлс е Пъгсли. Майката на Криси Тейгън, Пепър Тай, играе бабата, а баща ѝ Рон имитира братовчеда "То".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от John Legend (@johnlegend)

 

Хари Стайлс като Дороти от Оз

 

Певецът Хари Стайлс явно се е отдал на женствената си страна. На концерта си "Harryween" той излезе на сцената като Дороти от  "Вълшебникът от Оз". Хари е със синя рокля с бяла яка и червен чорапогащник. В косата си изпълнителят има синя панделка, която е в тон с роклята. Стайлс е с червени пантофи и сини чорапи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @harrystyles

 

Софи Търнър и Джо Джонас като герои от "Лизи Макгуайър: Поп звезда"

 

Друго звездно семейство, което направи истинско впечатление на Хелоуин. Актрисата и музикантът са празнували в компанията на австралийската актриса Оливия Деджонг. Те влизат в образите на герои от култов филм от началото на века - "Лизи Макгуайър: Поп звезда". Джо имитира италианския певец Паоло, Оливия е самата Лизи Макгуайър (изиграна от Хилари Дъф), а Софи е сценичната партньорка на Паоло - Изабела.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия