Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще пътуват до САЩ, но няма да се виждат с Хари

Ето защо

2021-11-01 12:00:00
Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще пътуват до САЩ, но няма да се виждат с Хари
Снимка: БГНЕС

През 2022 г. принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън ще са на визита в САЩ, но най-вероятно няма да се видят с принц Хари и Меган Маркъл, които живеят в Монтесито, Санта Барбара.

 

Скоро Уилям обяви, че наградите за опазване на околната среда "Ъртшот", учредени от него, ще се проведат в САЩ догодина. Но се смята, че херцозите на Кеймбридж няма да посетят Хари и Меган, когато отидат там.

 

"Не мисля, че Уилям и Кейт ще искат да се срещнат с Хари и Меган, които може да опитат да откраднат вниманието на проекта "Ъртшот". Те са като съперници сега, а не като братя; опасявам се, че не мога да видя помиряване скоро", сподели кралският експерт и автор Фил Дампиер пред "The Sun".

 

Напрежението в кралското семейство не стихва. Преди месеци стана ясно, че през 2022 г. принц Хари ще издаде своите мемоари и кралските особи са притеснени от това.

 

От "The Sun" съобщиха, че принцът е интервюирал някои от близките приятели на покойната си майка принцеса Даяна заради книгата. Това притеснявало баща му принц Чарлз и сегашната му жена Камила.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия