Ед Шийрън спрял да преяжда и препива заради дъщеря си

Ето какво сподели певецът

2021-10-29 15:00:00
Ед Шийрън спрял да преяжда и препива заради дъщеря си
Снимка: БГНЕС

Ед Шийрън казва, че това, че е станал баща го е накарало да промени начина си на живот.

 

Така той решил да се детоксикира и да се храни по-здравословно, след като години наред прекалявал с джънк фууда. Дъщеря му Лира Антарктика се роди през август 2020 г.

 

"Откакто станах баща, започнах с чистия живот. Но, мисля, че това да си взема почивка и да не ходя по турнета, беше най-лошото нещо за здравето ми, защото пиех всяка вечер. Спрях да го правя 3 месеца преди Лира да се роди, защото бях решен, че аз ще съм човекът, който ще закара съпругата ми до болницата. Бях към 98 кг. в най-пиковия момент, а сега мисля, че съм 67 кг. - бях огромен, наистина си личеше.", сподели той пред "The Sun".

 

Музикантът признава, че още обича нездравословна храна и понякога хапва такава, но в умерено количество.

 

"Винаги съм знаел, че съм пълен, но знаех и защо съм пълен - обичах пилешки крилца, вино, бира и никога не тренирах. Все още правя всички неща, които обичам. Вчера пих вино, просто не изпих 2 бутилки. Не искам никога да спирам с нещо. Защото мисля, че ако напълно се опиташ да се откажеш от нещо в някакъв момент, накрая вероятно ще започнеш отново да опитваш от него и пак да преяждаш с него", обясни още звездата.

 

Лира е била най-голямата мотивация на Ед да се детоксикира.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия