Най-хитовите костюми за Хелоуин

Ето на какво да заложите

2021-10-26 16:30:00
Най-хитовите костюми за Хелоуин
Снимка: Pixabay

Хелоуин наближава и сигурно вече имате идеи как да се маскирате за празника. Много хора избират любими анимационни герои, любими знаменитости или нещо, свързано с хобитата и вкусовете им. Ако още се колебаете, но искате да сте в крак с тенденциите, ето кои костюми ще са истински хит тази година, според "The Sun".

 


Круела де Вил

 

Новият филм за Круела де Вил излезе през пролетта и предизвика истински фурор. Ема Стоун влезе в образа на злодея перфектно и дори прическата тип Круела стана водеща тенденция в света на красотата. Хелоуин не прави изключение - костюмите на Круела са голям хит. Трябва да намерите перука, при която едната страна на косата е бяла или бледожълта, а другата черна. Дълъг официален черен шлифер и черен клин са идеални за костюм. Може и да сте с черно кожено яке и дълга черна пола.

 

 

Група Монескин

 

Италианската рок банда спечели Евровизия тази година. Членовете на групата правят огромно впечатление с визията си. Ако обичате смелите тенденции, преобразете се в рокаджиите. Трябва ви кафяв кожен гащеризон, изрязан в горната част, както и черни боти.

 

 

Героиня от "Историята на прислужницата

 

"Сериалът "Историята на прислужницата" започна да се излъчва през 2017 г. и събра много почитатели. Ако ви харесва, добра идея е да се облечете като героиня от него. Необходима ви е червена рокля, която е малко над коляното, дълго червено наметало и бяла шапка-идиотка или качулка.

 

 

Момиче с потенциал - медицинска сестра

 

Друг филм, който предизвиква голямо внимание. Той се излъчи през декември 2020 г. и получи положителни отзиви. С костюм на главната героиня от "Момиче с потенциал" ще сте много секси. Трябват ви къс бял медицински костюм, медицинска шапка и дълги бели ботуши. Може да си сложите шарена перука.

 

 

Герой от "Игра на калмари"

 

Този южнкорейски сериал предизвика истински фурор в последния месец. Преди броени дни той стана най-успешния сериал на Netflix. Децата дори имитират игрите от него. Ако и вие сте фенове на сериала, превъплътете се в герой от него. Необходим ви е единствено зелен анцуг.

 

 

Ученичка - Бритни Спиърс

 

Друга идеа за дамите, която ще ги направи много привлекателни. Помните ли как изглеждаше Бритни Спиърс в клипа към "Baby One More Time"? За да влезете в нейната роля, трябват ви къса черна пола, дълги до коляното черни чорапи, бял кроп топ или къса бяла риза, както и сива жилетка. Косата трябва да бъде разделена на 2 плитки, обхванати с розови ластици. Модата от началото на века се завръща, затова този образ на певицата е хитов сега. А и Бритни беше сред най-коментираните звезди тази година, тъй като нейният баща беше отстранен от ролята на неин попечител. Той контролираше живота на Спиърс цели 13 години.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия