Джеси Нелсън не иска връзка

Ето какво разкри тя

2021-08-24 15:00:00
Джеси Нелсън не иска връзка
Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън каза, че вече не търси любовна връзка.

 

Певицата, която в края на миналата година напусна Little Mix, призна, че харесва идеята да бъде необвързана завинаги. През февруари звездата се раздели с участника от "Love Island" - Крис Хюз. Двамата бяха заедно година и четири месеца.

 

Сега Джеси разкрива, че предпочита да не бъде във връзка, защото така няма нужда да прави някакви жертви и в момента не търси активно партньор. Тя не мисли, че скоро ще си намери мъж.

 

"Част от мен чувства, че трябва да бъда необвързана вечно, защото във връзките трябва да жертваш толкова много. Харесва ми да се събуждам и да знам, че този ден е само за мен и не трябва да се тревожа за никой друг, освен за себе си. Аз наистина не търся връзка вече.", разкри тя пред "The Guardian".

 

Преди месеци звездата беше забелязана в бар с футболиста на "Челси" Мейсън Маунт, но явно между тях не е имало нищо сериозно.

 

Изпълнителката обясни, че останалите момичета от Little Mix напълно са подкрепили решението ѝ да напусне групата. Джеси твърди, че много ги обича и те са били като нейни сестри. Тя смята, че момичетата са силни и като трио.

 

Нелсън решила да напусне бандата, защото това се отразявало зле на психическото ѝ здраве. Тя дори получавала паник атаки на снимачната площадка, когато момичетата снимали първия си видеоклип след карантината заради пандемията от коронавирус.

 

Наложило се Джеси да влезе в болница.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия