Бившият на Кели Кларксън ѝ завиждал за успехите

Ето какво казва източник

2021-08-20 16:30:00
Бившият на Кели Кларксън ѝ завиждал за успехите
Снимка: БГНЕС

Брандън Блексток много завиждал на успеха на съпругата си Кели Кларксън по време на връзката им. Двамата обявиха, че се разделят през юни миналата година, след 7 години брак.

 

"Връзката им беше в криза от много време. Тя печелеше много пари с невероятно успешно токшоу и е звезда от друго хитово шоу - "The Voice". Брандън беше изключинелно завистлив заради това и я накара да го разбере", обяснява източник на списание "Us Weekly".

 

Певицата била много уверена в себе си и иска разводът да бъде финализиран, за да може да празнува успехите си, без да се чувства засрамена.

 

"Кели най-накрая може да се наслаждава на успехите си, без да се срамува. Кели не си приписва услугите за успеха си, а го споделя с екипа, с който работи. Просто тя е такава", добавя източникът.

 

Изпълнителката на "Walk Away" се притеснявала, че Брандън я използва само заради парите и начина ѝ на живот.

 

"Бракът беше наистина, наистина ужасен накрая... Кели чувстваше, че повече не може да вярва на Брандън. Тя имаше много въпроси, на които той просто не можеше да отговори.", казва източникът.

 

Все пак, звездата се надява бившият ѝ да ѝ помага в грижите за двете им деца - дъщеря им Ривър на 7 г. и сина им Ремингтън на 5 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия