Фийби Дайнвор и Пийт Дейвидсън скъсаха

Ето защо

2021-08-16 16:30:00
Фийби Дайнвор и Пийт Дейвидсън скъсаха
Снимка: БГНЕС

Фийби Дайнвор и Пийт Дейвидсън са се разделили след 6-месечна връзка.

 

Източници твърдят, че причините са натоварените им графици и разстоянието, и двамата едва ли ще се съберат. На актрисата и комика им било трудно да прекарват време заедно.

 

"Романсът между Пийт и Фийби беше истинска вихрушка и още от началото те бяха напълно отдадени един на друг. Но както времето минаваше, стана все по-очевидно, че ще бъде трудно това да проработи. Фийби има редовни снимачни срещи с "Bridgerton" във Великобритания. Междувременно Пийт е обратно в САЩ и снима "Saturday Night Live". Успоредно с това, той тъкмо започна да работи по нов филм, "Meet Cute", с Кейли Куоко", казва източник на "The Sun".

 

Пийт и Фийби последно се видяли през юли, заради рестрикциите при пътуване, заради панедмията от коронавирус.

 

"Фийби и Пийт бяха последно заедно във Великобритания през юли, но след това той отлетя обратно към САЩ и не я е виждал. Очевидно, всички рестрикции за пътуванията, заради пандемията, не помогнаха. Хората не могат просто да се качат на самолета и да пътуват по света, когато поискат. Това направи всичко по-трудно. Беше красноречиво, когато Фийби се отправи към Хърватия с приятели тази седмица, вместо да отиде да види Пийт в Америка", добява източникът.

 

Актрисата и комикът са били страхотна двойка, но близките им не мислят, че връзката може да бъде оправена.

 

"Техните приятели смятат, че те са страхотна двойка, но разстоянието направи нещата напълно неработещи. Те се забавляваха и ще останат близки, но освен ако нещо драстично не се промени, тяхната връзка няма да се оправи", споделя източникът на изданието.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия