Виктория Бекъм - въвлечена в конфликта между кралското семейство

Ето защо

2021-08-12 10:30:00
Виктория Бекъм - въвлечена в конфликта между кралското семейство
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм е въвлечена в конфликта между кралското семейство и Меган Маркъл, заради предстоящата сватба на сина си Бруклин Бекъм и годеницата му Никола Пелц, която трябва да се състои следващото лято.

 

47-годишната дизайнерка и певица помага за организирането на сватбената церемония. Но има трудна задача - да реши кой ще бъде поканен на големия ден. Това причинява главоболие на Пош Спайс, тъй като така тя била въвлечена в конфликта между Меган и Хари и другите членове на кралското семейство.

 

Виктория и съпругът ѝ Дейвид Бекъм са добри приятели, както с принц Уилям, така и с принц Хари. Дейвид седя до Уилям и Кейт Мидълтън по време на мавочете на Англия на Евро 2020 това лято. Виктория пък заформя приятелство с Меган, откакто Маркъл и принц Хари се преместиха да живеят в Калифорния.

 

Семейство Бекъм беше поканено и на сватбата на Уилям и Кейт, и на тази на Меган и Хари.

 

Според източник на "Closer", Виктория Бекъм била пред дилема - дали да покани само едната кралска двойки, или и двете, което обаче ще предизвика огромно медийно внимание към сватбата.

 

"Вик е леко притеснена да покани и двете двойки, и така вниманието ще бъде фокусирано върху враждуващите кралски личности, вместо към сина ѝ и неговата бъдеща съпруга. Ако не покани някоя от двойките, това ще изглежда като презрително отношения. И тя се притеснява, че ако покани и двете двойки, това ще създаде конфликт за нея и Дейвид, тъй като те искат да останат в добри отношения и с двете двойки.", споделя източникът.

 

Бившият футболист настоявал, че с жена му трябва да останат неутрални и трябва да поканят и двете кралски двойки.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия