Бритни Спиърс с почивка от социалните мрежи

Ето защо

2021-08-12 15:00:00
Бритни Спиърс с почивка от социалните мрежи
Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс обяви, че си взима кратка почивка от социалните мрежи. Тя каза на феновете, че вече ще поства по-рядко в Instagram.

 

"В система, в която се чувствам напълно безнадеждно от толкова много време, поне имам платформа, от която да споделям. Както Селена Гомес го казва най-добре - "Светът може да бъде неприятно място... Аз го знам... Ти го знаеш... Убий ги с доброта!!! За съжаление, новините са сравнително неприятни, казват се ужасни и злобни лъжи за мен, затова ще поствам по-рядко от този момент нататък. Нека Бог ви благослови, красиви хора", написа тя в профила си.

 

Певицата е под попечителството на баща си Джейми Спиърс от 2008 г., тъй като тогава тя затъна в блатото на различни зависимости. Така татко ѝ има право да контролира личните и работните ѝ дела.

 

Но скоро звездата се появи в съда, за да свидетелства срещу попечителството и разкри, че е травмирана от този контрол.

 

"Не съм щастлива, не мога да спя. Толкова съм ядосана, лудост е. И съм депресирана, и съм травмирана. Просто искам живота си обратно. Искам това попечителство да приключи. Това попечителство ми носи много повече вреди, отколкото ползи. Заслужавам да имам живот, работила съм цял живот", казала е Спиърс, предават от "Female First".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия