Ариана Гранде с меден месец в Нидерландия

Качи снимки от ваканцията

2021-07-13 12:00:00
Ариана Гранде с меден месец в Нидерландия
Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде и съпругът ѝ Далтън Гомес са на меден месец.

 

Двамата сключиха брак през май и сега отпразнуват това на екскурзия в Нидерландия. Певицата постна в Instagram снимки и клипове от пътешествието.

 

На тях се виждат бял лебед в езеро, река с мостче и красиви къщи край нея, вятърни мелници, а Ариана си е направила и селфи в прозорец. Последната снимка е на един от иконичните канали на Амстердам.

 

Двамата с Далтън позират и вътре в огромни дървени обувки - основна атракция в страната.

 

Изпълнителката и брокерът на луксозни имоти сключиха брак на скромна церемония в Монсетито, Калифорния, на която са присъствали по-малко от 20 души. Сватбата е била в къщата на звездата.

 

"Улицата беше оживена и много временни живи плетове и дървета бяха донесени, за да може хората да не виждат какво се случва вътре. Имаше доставки цял ден и високоговорител, от който звучаха звуцина птици, за да не може никой да чуе какво става. Беше очевидно, че е нещо повече от обикновено парти, защото всичко беше просто прекалено", споделя източник на "The Sun".

 

Ариана и Гомес са заедно от 2020 г., те се събраха само няколко седмици преди първата карантина заради пандемията от COVID-19.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия