Заради дъщеря си: Джиджи Хадид с молба към папараците

Написа им писмо

2021-07-07 16:30:00
Заради дъщеря си: Джиджи Хадид с молба към папараците
Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид написа отворено писмо до папараците и фен акаунтите, в което ги моли да замъгляват лицето на дъщеря ѝ, когато публикуват нейни снимки.

 

26-годишната моделка стана майка за първи път през септември, като дари Зейн Малик с момиченце, което носи името Кай.

 

"До папараците, пресата и обичаните от мен фен акаунти. Като нашето бебе расте, ние трябва да осъзнаем, че не можем да го предпазим от всичко по начина, по който сме искали и по който можехме, когато тя беше по-малка. Тя обожава да разглежда света! И въпреки че го вижда най-вече близо до нашата ферма, навън, тя успява да посещава и други места - истинска благословия... В най-скорошните ни посещения на Ню Йорк, тя започна да иска покрива на бебешката си количка вдигнат и помага с направата на това! Тя не разбира защо е покрита в града или от какво искам да я предпазя. Аз също искам тя да види най-страхотният град в света и красивите и различни хора, които се разхождат по улиците на Ню Йорк... Това, без стресът, идващ от медийния цирк, когато родителите ти са публични фигури. Знам, че законите се менят от щат в щат, и съм виждала някои папарашки снимки на деца в Ню Йорк, чиито лица са замъглени, вярвам, че това идва от почтеността на фотографа, публикациите и феновете, които споделят снимките.", пише тя.

 

Звездата моли папараците Кай да може да води нормален живот, извън светлините на прожекторите.

 

"Нашето желание е тя да избере как да споделя за себе си със света, когато стане голяма и тя да има колкото се може по-нормално детство, без да се тревожи за публичен имидж, който не е избрала. Ще означава всичко за нас, докато водим дъщеря ни да изследва Ню Йорк и света, ако вие, моля ви, моля ви, моля ви, замъглявате нейното лице на снимките, ако и когато, тя е уловена от камерата", пише още Джиджи.

 

Манекенката благодари на папараците, които спазват дистанция.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия