Бившата съпруга на Бен Афлек, Дженифър Гарнър, не мисли, че нещо дълготрайно ще излезе от връзката на актьора с Дженифър Лопес. Тя е скептична относно подновения романс между бившия си и певицата.

 

Припомняме, че Джей Ло и Бен бяха заедно в периода 2002-2004, като дори бяха сгодени, но така и не вдигнаха сватба. Афлек и Гарнър пък бяха женени между 2005 г. и 2018 г.

 

Според източник на списание "Heat", Лопес и Гарнър се готвят за среща лице в лице.

 

Холивудската актриса обаче не била развълнувана от връзката на Бен и Джей Ло, тъй като се тревожила какъв ефект ще има тя върху трите им деца с Афлек.

 

"Джей Ло иска да направи това по правилния начин, със съгласието на Дженифър, но това е докачлива тема, тъй като те двете са изключително различни. На Дженифър ще ѝ трябва известно убеждаване. Тя е много скептична относно "Бенифър 2.0" и се притеснява, че децата ще виждат още от романтичната несполука на баща си. Джей Ло се стреми да бъде по-големият човек и да спазва правилата и границите на Дженифър, но тази среща все пак ще бъде много напрегната", обяснява източник на изданието.

 

Бен Афлек също ще присъства на срещата.

 

Скоро се появиха слухове, че Лопес ще се премести в Ел Ей, за да живее с него. Двамата са заедно от пролетта.

Автор: Ивета Иванова