Евро 2020: Най-красивите футболни половинки

Вижте кои са те

2021-06-11 15:00:00
Евро 2020: Най-красивите футболни половинки
Снимка: Pixabay

От днес на Стария континент ще има една основна тема - футболът. Европейското първенство по футбол започва довечера с мача Турция: Италия и всички фенове тръпнат в очакване. Искате ли да знаете кои са нежните половинки на някои от най-добрите и известни футболисти в националните отбори? Ето кои хубавици ще красят Евро 2020, според "Mirror" и други световни издания.

 

Ема Рис-Джоунс

 

29-годишната Ема е омъжена за уелския футболист Гарет Бейл от 2019 г. Двамата обаче се познават още от училището, в което са учили заедно в Кардиф. Те имат 3 деца - Алба на 8 г., Нава на 5 г. и Аксел на 3 г. Красавицата не е активна в социалните мрежи, но Гарет често поства снимки с нея и Ема впечатлява с фигура. Работила е като фризьор.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от real madrid family (@rmfamily.x)

 

 

Кейт Кейн

 

Кейт се омъжва за капитана на Англия Хари Кейн през юни 2019 г. Те имат 3 деца -  Айви на 4 г., Вивиън на 2 г. и Луис на 5 месеца. Русокосата хубавица често поства снимки на хлапетата в Instagram, както и такива от романтични ваканции с половинката. Подобно на предишната двойка, Хари и Кейт също се познават от училище. "Ние ходихме заедно на училище и тя е виждала цялата ми кариера. Разбира се, струва ѝ се малко луда", сподели футболистът пред "Esquire" през 2015 г. Дамата е фитнес инструктор.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от tottenhamhotspurfan8 (@tottenhamhotspurfan8)

 

 

Ана Левандовска

 

Анна Левандовска е полска състезателка, завършила Академията за физическо възпитание във Варшава, специалист по хранене и карате, както и представител на страната по традиционно карате. Тя е многократна медалистка от световните, европейските и националните шампионати. Омъжена е за полският нападател Роберт Левандовски от 2013 г. Двамата са заедно от 2007 г., когато Роберт още играе в Лех Познан. Имат 2 деца - Клара на 3 г. и Лора на 1 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Anna Lewandowska (@anna_lewandowsk.a)

 

 

Рейчъл Робъртс

 

Капитантът на Шотландия Анди Робъртсън също може да се похвали с приятелка от гимназията - учили са заедно в Глазгоу и са били в една компания, но не започнали връзката си веднага. Той и Рейчъл са заедно от 2013 г. и са сгодени. Двамата вече имат 2 деца - Роко, който скоро ще навърши 4 г. и Ария, която е на 2 г. 25-годишната Рейчъл е собственик на спортна модна марка, базирана в Англия. Тя е не само красива, но и много умна - работила е в испанска банка, говори свободно испански и португалски.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Andrew Robertson (@andyrobertson94)

 

 

Джорджина Родригес

 

Вероятно най-известната футболна половинка на това европейско първенство. Джорджина и Кристиано Роналдо са заедно от 2016 г. и продължават да са много влюбени. Красавицата е родена в Испания, но учи английски в Лондон и решава да стане модел. Джорджина признава, че се е влюбила в Роналдо от пръв поглед. Двамата се запознали на модно събитие, тогава тя била асистент в магазин на "Гучи". Родригес дари португалеца с момиче Алана Мартина през ноември 2017 г. Тя гледа и другите деца на футболиста.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия