26 години по-късно: Какво правят персонажите от "Приятели" сега?

Ето какво смятат актьорите

2021-05-25 10:30:00
26 години по-късно: Какво правят персонажите от
Снимка: БГНЕС

Дългоочакваният нов епизод на "Приятели" тази седмица излиза на екран!

 

Събирането на шестимата актьори за специален нов епизод трябваше да се случи още през 2020 г., но беше отложено заради пандемята от коронавирус. Премиерата на "The One Where They Get Back Together,' Friends: The Reunion" ще се състои на 27 май по HBO Max.

 

Актьорите дадоха интервю за списание "People" и споделиха как си представят героите си сега, малко над 26 години след излъчването на първия епизод.

 

Дженифър Анистън смята, че Рейчъл Грийн е създава своя модна линия и има малка фирма. Тя живее в Ню Йорк, в Ъпър Ийст Сайд.

 

Кортни Кокс мисли, че Моника продължава да е толкова състезателна. Тя се надпреварва с майките в училище и опитва да е по-добра от тях - дали в разпродажба на печени сладкиши, дали в нещо друго.

 

Лиса Кудроу казва, че Фийби живее в Кънектикът с Майк и децата им. Тя е отговорник за арт програмите в училище и защитава децата си, защото те са различни - каквато тя е била.

 

Матю Пери твърди, че Чандлър е страхотен баща на децата, които има с Моника и е станал невероятен комедиен писател.

 

Мат Лебланк смята, че Джоуи е отворил верига заведения за сандвичи.

 

А Дейвид Шуимър отбелязва, че Рос е инвестирал в тази верига и е загубил спестяванията си за децата. Той все още се интересува от палеонтология.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия