Джеси Нелсън разкри защо е напуснала Little Mix

Разказ от звездата

2021-05-06 10:30:00
Джеси Нелсън разкри защо е напуснала Little Mix
Снимка: БГНЕС

Джеси Нелсън разкри кога е бил преломният момент, в който тя е осъзнала, че трябва да напусне момичешката банда Little Mix.

 

Тя взе решението да се махне от групата през миналия декември, като посочи, че да е в Little Mix влияе зле на психическото ѝ здраве. Певицата е разбрала, че трябва да напусне бандата, когато момичетата снимали първия си видеоклип след карантината заради пандемията от коронавирус.

 

"Последният клип, който направихме ("Sweet Melody") беше преломният момент. Бяхме под карантина и това беше първият момент, в който можех да си взема почивка и да бъда вкъщи, сред хората, които обичам. Бях по-щастлива от всякога и не осъзнавах това, докато не се върнах обратно на работа. Веднага станах друг човек. Изпитвах тревожност. Винаги, когато правим видеоклип, подлагам себе си на огромно напрежение - да опитам да сваля килограми... Бях под карантина, качих малко килограми, но не ми пукаше. И ми казаха, че ще правим клип след няколко седмици и аз просто изпаднах в паника. Подложих се на тази много строга диета и опитвах да ям, колкото се може по-малко. В деня на снимането на клипа към "Sweet Melody", получих паник атака на снимачната площадка, защото не изглеждах по начина, по който исках и ми беше много трудно просто да съм щастлива и да се радвам на себе си. Погледнах другите три момичета и те много се забавляваха", разкри тя пред британския "Cosmopolitan".

 

Тя рухнала на снимачната площадка, искала да си отиде вкъщи и дори не участвала в някои от сцените. Майка ѝ също я посъветвала да се откаже от това да бъде част от Little Mix.

 

Звездата признава, че се чувства свободна, откакто е напуснала групата и може да очакваме нова музика от нея скоро.

 

Нелсън споделя, че за нея е било най-трудно това, че постоянно е била сравнявана с другите три момичета от бандата и се е чувствала, сякаш не е достатъчно добра.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия