Рейчъл Билсън: Благодарна съм за връзката с Адам Броуди

Ето какво издаде тя

2021-04-30 12:00:00
Рейчъл Билсън: Благодарна съм за връзката с Адам Броуди
Снимка: БГНЕС

Рейчъл Билсън сподели, че е благодарна, че е имала връзка с колегата си от тийн сериала "Orange County: Кварталът на богатите" - Адам Броуди.

 

Актрисата обясни, че така двамата са имали възможност да се подкрепят взаимно, когато придобивали световна слава заради сериала. Рейчъл казва, че това, че е имала връзка с човек, който напълно разбира уникалното преживяване от това да участваш в сериала, е нещо, което много ѝ е помогнало.

 

Двамата играеха влюбена двойка и в "Квартала на богатите" - Сет Коен и Самър Робъртс.

 

"Заради това какво беше сериала и колко млади бяхме всички ние, да преминеш това с човек, който преживява същото и да имаш такава подкрепа, беше наистина страхотно. Всъщност, благодарна съм, че я имах. Това определено беше уникално преживяване и не мисля, че някой друг щеше да може да го разбере, ако не са го преживели, така че поради тази причина, това беше супер помощ и подкрепа и изпитвам голяма благодарност за цялото преживяване", коментира тя пред "Nylon".

 

Билсън признава, че не поддържа контакт с доста хора от сериала. Тя скоро си е писала с Бенджамин Маккензи (Райън Атууд) и каза, че това е било страхотно. Актрисата е близка със сценариста Джош Шуорц, когото дори нарича свой брат.

 

Адам Броуди сега е женен за актрисата от "Клюкарката" - Лейтън Мийстър.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия