Дженифър Анистън осиновява дете

Ще осинови момиче от Мексико

2021-04-14 10:30:00
Дженифър Анистън осиновява дете
Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън ще осинови дете от сиропиталище и ще обяви това официално в специалния епизод на "Приятели".

 

52-годишната актриса беше женена за Брад Пит в началото на века и за Джъстин Теру в периода 2015 - 2017 г., но никога не стана майка. Сега звездата планирала да осинови момиченце от сиропиталище в Мексико - "Casa Hogar Sion". Дженифър отдавна подпомага точно този дом за сираци.

 

"Джен почувства, че събирането за нов епизод е идеалното време да направи съобщението за бебето на цялата тайфа. Момичетата вече знаеха, защото те се виждат редовно, и тя помисли, че ще бъде специално да каже на момчетата, когато всички са заедно, тъй като тях ги вижда рядко тези дни, заради натоварения им живот и работните задълженията. Те прекарваха почти всеки час, в който са будни, заедно, повече от десетилетие; преживяваха заедно всеки детайл от живота на другия и се подкрепяха в трудните времена, включително, когато Кортни имаше проблеми с фертилността и по време на болезнения развод на Джен с Брад Пит", споделя източник на списание "Closer".

 

Актьорите от сериала винаги искали Анистън да има дете и много се зарадвали за нея. Те започнали да ѝ дават родителски съвети.

 

Процесът по осиновяването би трябвало да е завършен през юни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия