Меган Маркъл ще ражда вкъщи

Ето какво посочва източник

2021-03-31 16:30:00
Меган Маркъл ще ражда вкъщи
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл планирала да роди второто си дете в дома си.

 

Херцогинята на Съсекс е била планирала домашно раждане и за първото си бебе - Арчи, което вече е на годинка и 10 месеца. Но раждането било просрочено с 1 седмица, затова Меган била приета в частната болница "Portland" в Лондон, за да роди в безопасност там.

 

"Планът на Меган беше да роди Арчи вкъщи, но знаете какво казват за най-внимателно направените планове. В края, лекарите я посъветваха да отиде в болница и тя се интересуваше само от това да роди Арчи благополучно. Но тя има красив дом в Калифорния, красиво място, на което да роди своето момиче", споделя източник на "Page Six".

 

Принц Хари и съпругата му разкриха, че очакват момиче, когато бяха гости в предаването на Опра Уинфри. Тогава двамата признаха, че не искат повече деца.

 

"Невероятно е. Аз съм просто толкова благодарен. Да имаш каквото и да е дете, или каквито и да било две, е чудесно, но да имаш момче и после момиче - какво повече можеш да поискаш? Сега имаме наше семейство. Четирима сме и имаме две кучета, и това е страхотно", каза Хари.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия