Лейди Гага на 35 г., гаджето я зарадва с мил жест

Ето как

2021-03-30 12:00:00
Лейди Гага на 35 г., гаджето я зарадва с мил жест
Снимка: БГНЕС

Лейди Гага навърши 35 години на 28 март.

 

Звездата сега е в Рим, Италия, където снима филм и не успя да отпразнува рождения си ден в компанията на любимия си Майкъл Полански. Но предприемачът зарадва приятелката си с мил жест.

 

От снимка в Instagram се вижда, че Майкъл е изпратил на Гага огромен кош с цветя и певицата прегръща подаръка.

 

"Когато твоят приятел ти изпрати всички цветя в Рим за твоя рожден ден. Обичам те, скъпи... Нямам търпение да съм вкъщи с теб и нашите кучета, това е всичко, от което се нуждая", написа тя към кадъра.

 

Скоро източници разкриха, че звездата е луда по гаджето си. Връзката между изпълнителката и инвеститора започна в края на 2019 г., като те посрещнаха 2020 г. заедно в Лас Вегас и тогава се разбра, че са двойка.

 

"Външно, Гага и Майкъл изглеждат много различни. Когато са навън заедно, той изглежда небрежен - с дънки и бейзболна шапка, а Гага обикновено е по-забележима. Двамата са много работливи и обичат да работят заедно над благотворителни проекти. Те не мързелуваха по време на карантината, а се фокусираха над това какво добро могат да направят. Те искат да помагат, където могат", посочи източник на "People" преди време.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия