Кейт Мидълтън - опората на принц Уилям

Кейт била лидер

2021-03-29 15:00:00
Кейт Мидълтън - опората на принц Уилям
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям се уповава на Кейт Мидълтън, след като се разочарова от брат си.

 

Принц Хари и Меган Маркъл дадоха интервю за Опра Уинфри, в което направиха много разкрития за кралското семейство и става ясно, че Уилям не е съгласен с някои от тях. Братята са провели разговор след интервюто, но той не е бил продуктивен, казва журналистката Гейл Кинг пред "CBS This Morning".

 

"Кейт е роден лидер, който има великолепната способност да остане спокоен, дори в най-предизвикателните ситуации", споделя източник на "Us Weekly".

 

Друг източник твърди: "Кейт е свикнала всички погледи да са върху нея. Да бъде в здрав, стабилен брак с Уилям, това помага. Те разчитат един на друг за подкрепа в трудните периоди и разговарят за проблемите. Тя е силна опора на съпруга си през цялото това изпитание".

 

Кралският репортер Кейти Никол каза пред "OK!", че херцогинята на Кеймбридж била огорчена от това, че Меган е разкрила какво точно се е случило преди сватбата на Меган и Хари през май 2018 г. Маркъл сподели, че Мидълтън била разстроена заради шаферските рокли на момиченцата и заради това разплакала Меган.
 

След това, Кейт осъзнала грешката си и се извинила.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия