Кара Делевин: Мислих за самоубийство заради сексуалността си

Ето какво каза тя

2021-03-18 12:00:00
Кара Делевин: Мислих за самоубийство заради сексуалността си
Снимка: БГНЕС

Кара Делевин била отвратена от сексуалността си, когато била по-малка.

 

Моделката разкри, че е мислила за самоубийство, когато е била тийнейджърка, тъй като смятала, че трябва да се засрами от себе си заради сексуалната си ориентация. Звездата се определя като пансексуална.

 

Тя имаше 2-годишна връзка с актрисата Ашли Бенсън, но двете се разделиха през пролетта на 2020 г.

 

Кара разкри, че в младежките си години се е борила с възприета хомофобия, тъй като е растяла, мислейки си, че връзките от един пол са отвратителни. 28-годишната манекенка твърди, че е отгледана по старомоден начин и това я е накарало да си мисли, че има нещо, което не е наред в нея, когато развила чувства към друга жена.

 

Делевин толкова се срамувала от себе си, че мислила да отнеме живота си.

 

"Израснах в старомодно домакинство. Не познавах някой, който да е гей. Не знаех, че има такова нещо и всъщност, мисля си, че пораснах, без да разбирам факта, че съм хомофоб. Идеята да имаш партньор от същия пол - бях отвратена от това. Казвах си: "О, Боже, аз никога няма да направя това, това е отвратително". Свързвам огромната депресия и моментите, в които съм мислила за самоубийство с това, защото бях толкова засрамена да бъда такава.", обясни звездата в подкаста на Гуинет Полтроу - "Goop".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия