Деми Ловато: Предпочитам да съм с жена

Ето какво каза тя

2021-03-12 13:30:00
Деми Ловато: Предпочитам да съм с жена
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато призна, че много повече обича любовните отношения с жена, в сравнение с това да бъде с някой мъж. Тя се чувствала по-добре с дамите.

 

28-годишната певица е признавала, че е бисексуална много пъти. Сега звездата сподели, че срещите ѝ с жена, чието име не иска да спомене, са били много по-добри от това да е с който и да било мъж. Тя осъзнала, че вече не се интересува от романси с човек от противоположния пол.

 

"Захванах се с момиче и си казах: "Това е много повече". Чувствах го като по-добро. Чувствах го като правилно", обяснява тя пред списание "Glamour".

 

Деми каза още, че е усетила голямо облекчение, когато развалила годежа с Макс Ерих. Двамата бяха заедно около половин година. Актьорът предложи брак на изпълнителката през юли, но през септември се разбра, че те са скъсали.

 

"През миналата година бях сгодена за мъж и когато не проработи, си казах: "Това е огромен знак". Мислех, че ще прекарам живота си с някого. Когато разбрах, че няма, почувствах облекчение, защото можех да живея с моята истина", обясни тя, имайки предвид, че е бисексуална.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия