Кралицата с първо изявление след интервюто на Хари и Меган Маркъл

Ето какво каза тя

2021-03-10 12:00:00
Кралицата с първо изявление след интервюто на Хари и Меган Маркъл
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет Втора наруши мълчанието си и излезе с официален коментар за интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри, в което бяха направени много признания за кралското семейство.

 

Меган обясни, че в двора е имало коментари относно това какъв цвят ще бъде кожата на бебето ѝ, когато тя е била бременна с Арчи. Освен това, бившата актриса посочи, че кралското семейство не е искало да даде титла принц на Арчи, а Хари каза, че е разочарован, че Маркъл не е получила подкрепа от семейството, когато е била обект на расистки атаки.

 

"Имаше възможност, много възможности, моето семейство да покаже подкрепа. Никой от семейството ми не каза нищо.", твърди той.

 

В официално изявление на Бъкингамския дворец се казва, че проблемите, за които Меган и Хари са говорили, са много притеснителни.

 

"Цялото семейство е натъжено да научи, в пълна степен, колко пълни с предизвикателства са били последните години за Хари и Меган. Повдигнатите проблеми, особено за расата, са притеснителни. Въпреки че някои спомени могат да варират, проблемите се приемат много сериозно и семейството ще ги разгледа в тесен кръг. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството", гласи съобщението.

 

Опра Уинфри скоро разкри, че кралица Елизабет Втора и нейният съпруг принц Филип не са сред хората, които са отправяли коментари относно цвета на кожата на Арчи. Хари не е разкрил кои личности от семейството са правили това, но искал да увери водещата, че не става въпрос за баба му и дядо му.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия