Меган Маркъл: Кралското семейство обсъждаше какъв ще е цветът на кожата на Арчи

Изповед от звездата

2021-03-09 10:30:00
Меган Маркъл: Кралското семейство обсъждаше какъв ще е цветът на кожата на Арчи
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл сподели, че от кралското семейство настоявали тя да си мълчи и да не разкрива подробности за живота си. Казали ѝ, че нейните приятели и роднини трябва да отвръщат на всякакви новини за нея с: "Без коментар". И самата Меган трябвало да прави същото.

 

Първоначално, херцогинята на Съсекс смятала, че това се прави, за да може тя да бъде защитена, но после осъзнала, че така не се помага на нея.

 

"Те бяха склонни да лъжат, за да защитят други членове на семейството. Но не бяха склонни да кажат истината, за да защитят мен и моят съпруг", обяснява Маркъл в предаването на Опра Уинфри.

 

Меган споделя, че това синът ѝ Арчи да няма кралска титла, не е било нейно решение, или решение на принц Хари, а решение на кралското семейство. Тя не знае защо е взето такова решение, но смята, че има нещо общо с расизма, тъй като това е "първият член на кралското семейство с различен цвят на кожата".

 

От двора не искали Арчи да бъде принц или да му осигурят охрана, която да го придружава.

 

"Имаше разговори и притеснения за това колко тъмна ще бъде кожата на Арчи, когато той се роди", разкрива звездата.

 

Но Маркъл не иска да посочи кои членове на кралското семейство са говорили с Хари за цвета на кожата на бебето, тъй като това ще бъде унищожително за тях.

 

Меган била посрещната с отворени обятия от кралското семейство, но не получила подкрепа от тях, когато станала обект на расистки атаки.

 

"Имаше възможност, много възможности, моето семейство да покаже подкрепа. Никой от семейството ми не каза нищо.", твърди Хари.

 

Той обясни още, че кралското семейство се страхува от британската преса. 

 

Меган и Хари решили да напуснат кралското семейство, защото не получавали подкрепа нито от него, нито от пресата. Принцът сподели, че е провел 3 телефонни разговора с баба си - кралица Елизабет, и 2 разговора с баща си - принц Чарлз, преди официално да обяви, че напуска кралското семейство, така че те предварително са знаели това.

 

"Никога не съм крил това от баба ми. Имам прекалено много уважение към нея", коментира той.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия