Меган Маркъл обмисляла самоубийство

Това станало след сватбата с Хари

2021-03-08 12:00:00
Меган Маркъл обмисляла самоубийство
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл призна, че е обмисляла да се самоубие.

 

През 2018 г. актрисата стана част от кралското семейство, когато през месец май с принц Хари се венчаха. Тя споделя, че животът ѝ е станал обект на публично изследване и това носило много напрежение за нея.

 

Херцогинята споделила със съпруга си, че обмисля самоубийство.

 

"Наистина бях засрамена да кажа това тогава и засрамена, че трябва да си го призная на Хари, най-вече, защото знам колко е страдал той от загуби; но знаех, че ако не го кажа, ще го направя. Аз просто не исках повече да съм жива, и това беше много ясна, истинска и плашеща постоянна мисъл", сподели Меган в предаването на Опра Уинфри.

 

Звездата признава, че е говорила с човек, който работи за кралското семейство, за да види дали би било възможно тя да отиде някъде, където да получи помощ. Но станало ясно, че това "няма да е добре за институцията".

 

Меган е ходила и в отдел "Човешки ресурси", за да провери дали може да получи помощ. От там ѝ съчувствали, но казали, че не могат да ѝ помогнат, защото тя не е работник на заплата.

 

Бившата актриса призна още, че не е проучвала достатъчно кралското семейство преди да стане част от него, тъй като е израснала в САЩ.

 

"Бих казала, че влязох в семейството наивно, защото не съм растяла, знаейки много за кралското семейство. Това не беше нещо, което да е част от разговорите вкъщи. Не беше нещо, което следяхме. Аз не направих никакво проучване. Не търсих информация за съпруга ми онлайн. Просто не чувствах тази нужда, защото всичко, което трябваше да знам, той споделяше с мен", обясни тя.

 

Маркъл не е разбирала какво точно значи да бъдеш работеща кралска особа.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия