Бела Торн: "Дисни" очаква хората да са перфектни

Ето какво смята тя

2021-03-03 15:00:00
Бела Торн:
Снимка: БГНЕС

Бела Торн смята, че от "Дисни" очакват хората да са "прекалено перфектни".

 

23-годишната актриса мисли, че за малките деца ще е по-добре да виждат истински хора на екран. Бела доби световна слава, именно благодарение на филми на "Дисни".

 

"Определено има много натиск от страна на "Дисни" - всичко да е толкова перфектно и смятам, че по някакъв начин, това е грешка, защото те правят така, че звездите им да изглеждат перфектни. Този имидж е много сложен. Също - това никога не съм била аз. Винаги съм обичала да правя това, което никой друг не прави. Когато малките деца растат, те нямат нужда да виждат перфектни хора. Децата имат нужда да виждат истински хора. Имат нужда да виждат разнообразие, да виждат нещо интригуващо. Хора, които говорят искрено за истинските неща от живота. Мисля, че това е много по-важно от моя имидж. Имиджът на "Дисни" не беше толкова важен", споделя тя пред "Fox News".

 

Торн смята, че хората я помнят с нейната книга с поезия "The Life Of A Wannabe Mogul: Mental Disarray", а не с ролите ѝ.

 

Звездата посочва, че животът ѝ се променил много, след издаването на книгата. Феновете вече я поздравявали за книгата и казвали, че тя им помага.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия