Скалата: Като тийнейджър ме арестуваха 8-9 пъти

Кечистът с емоционален разказ за тийн годините

2021-02-18 15:00:00
Скалата: Като тийнейджър ме арестуваха 8-9 пъти
Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън Скалата е сред най-обичаните филмови звезди и героите, в които се превъплъщава, често се борят с лошите. Но, сега той разкри, че като тийнейджър понякога е бил от другата страна и е правил глупости.

 

Бившият кечист е бил арестуван. 48-годишната звезда продуцира сериала "Young Rock", който разказва за миналото му, бунтарските тийн години и първите му успехи - в колежа като футболист.

 

Сега Дуейн е най-високоплатеният актьор, но идва от бедно семейство.

 

"Моят живот беше невероятно объркан и ми беше много трудно, когато растях", споделя той, предават от "The Sun".

 

Бащата на Скалата, Роки Джонсън, също беше кечист, но преди този спорт да стане доходоносен, и често Роки е изпитвал трудности с плащането на наема. Семейството често се местило. Дуейн разкрива, че е живял в 13 различни щата, докато станал тийнейджър. Той и майка му Ата се преместили в Хавай, докато баща му продължил да се състезава, но все още нямали много пари и Скалата започнал да крадe.

 

"На 13 г. започнах да залитам в грешната посока. Започнаха да ме арестуват за сбивания, кражби, и всякакви тъпи неща, които не трябваше да правя", спомня си той.

 

Заедно с приятели, Дуейн се оглеждал за богати туристи пред дизайнерските магазини.

 

Кечистът разкрива, че не харесвал името Дуейн и като сменял училищата, лъгал, че името му е Томас.

 

"Момичетата звъняха вкъщи и търсиха Томас, а майка ми казваше, че няма такъв тук. Очевидно, страдах от криза на идентичността", обяснява той.

 

Скалата споделя, че е бил арестуван 8-9 пъти, преди да навърши 17 г. - за бой, измами, кражби. Дуейн се описва като "дете, което имаше проблеми с гнева, но си мислеше, че е наистина готино".

 

Но той бил талантлив футболист и така спечелил футболна стипендия и успял да отиде в Университета в Маями. Това преобръща живота му - на 18-годишна възраст той решава, че иска да успее.

 

През 1995 г. става бакалавър по криминология и психология.

 

Във футбола не му потръгва и решава да стане кечист, като баща си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия